matrix1980 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam Jestem 1 raz na forum (niedawno kupiłem megankę 96r) i właśnie zamierzam kupić na allegro radioodtwarzacz. Mam pytanie/prośbę: Jaki jest kolor podświetlenia deski w Megane I i jaki najlepiej kolor podświetlenia radioodtwarzacza będzie pasował? Niestety nie mam możliwości sprawdzenia sam a potrzebuję wiedzieć Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_man Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja mam pomarańczowo-czerwony. Nie rozróżniam zbytnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 bursztynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi