ultorrotlu Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Cześć, Miło mi gościć na tym zacnym forum. Uprzejmie proszę o ocenienie tego auta. Moją uwagę zwróciły (chyba) nierówne szpary pomiędzy tylnymi lampami, a klapą bagażnika. Może mi się tylko wydaje? Co o tym sądzicie? Czy coś innego jest Waszym zdaniem podejrzane? Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie jestem pewien ale obicia siedzeń są chyba z fazy II, podobnie kratki nawiewów. Być może to jest powodowane tym, że jest to końcówka 2005 i modelu przed liftingowego. O tym może świadczyć też te 106 km. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysk Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dla mnie brakuje osłon w komorze silnika i praktycznie nówka gałka zmiany biegów - jakby szykowana pod sprzedaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ciekawe jak do tej gałki ma się zużycie nakładek na pedałach. Ktoś mógł się bardziej postarać niż zrobić zdjęcia komórką (jakość słaba - łatwiej coś ukryć?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 krysk, albo jak by ktoś chciał zmienić dla Siebie :) Albo po prostu utrzymana.... A co do obszyć to chyba kolega ma racje phII . Ale autko warte sprawdzenia w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultorrotlu Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Dzięki za pomoc. [ Dodano: 2010-12-01, 17:15 ] Czy ktoś mógłby zerknąć również na TO auto? Proszę wybaczyć, że piszę posta pod postem, ale po tym jak przeedytowałem tego powyższego, chyba przez 2 tygodnie nikt nie odpowiedział ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi