gribkin Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam, od jakiegoś czasu szukam Renault Megan i natknąłem się na takie ogłoszenie, powiem szczerze że nigdy nie miałem do czynienia z autami z francji i nie bardzo wiem na co konkretnie zwrócić uwagę. Dlatego prośba do forumowiczów o opinię na temat tego auta http://otomoto.pl/renault-megane-dobra-cen...-C12446624.html z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jak na ten rocznik cena nie jest wygórowana. ale nie ma zdjęć pokrywy silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 gribkin, przedni spojler wymieniany. Listwa jest na nim czarna a na tylnym i boczne są szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 + brak osłony pod zderzakiem, uderzony przodem. Przebieg hmm... gałka biegów za bardzo wytarta jak na 90k, ciekawi mnie jak jest udokumentowany. Auto na serwis do sprawdzenia, jak był lekko uderzony to nie ma się czym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 kataryniarz, przecież tej gałki praktycznie na zdjęciach nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Widać bardzo dobrze, nie powinna być czarna w środku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 2006 i 120koni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 brak osłony pod zderzakiem, uderzony przodem aż tak to bym tego nie nazwał gdyż osłonę można stracić przy najechaniu na wysoki krwężnik a jeśli chodzi o gałka biegów za bardzo wytarta to albo ja jestem ślepy albo ktoś ma wzrok orła gdyż na fotce praktycznie nic nie widać tak więc jak można dostrzec jakiekolwiek wytarcie ... :-/ . Natomiast jeśli chodzi o autko to wygląda naprawdę fajnie ale jakakolwiek nasza opinia nie może się równać z "wizualizacją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 aprox osłona to jedno, doczytaj o czym dodatkowo pisał pawelp2008 :) PS. Wzrok wspomagany -2.0 :-> widać doskonale, poszukaj jak wygląda normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 przyznaję zderzak przedni był wymieniany - to pewne - mój błąd ale jesli chodzi o gałkę to nadal nic nie widzę - miałem Megi II i u mnie nie była wytarta a wyglądała tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja mam gałke po 78kkm i jest starta już od co najmniej 20kkm. więc nie mitologizujmy tej gałki. Jest to podłej jakości ptastik pokryty srebrna farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja do tego nie przywiązuję wagi, ale jest to jakiś sygnał do baczniejszego przyjrzenia się i dlatego sygnalizuję. U mnie jest 99k i gałka nadal w idealnym stanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi