michal559 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 witam kupiłem sobie meganke 97 rok dwa dni temu i mam problem nie mam podświetlenia moich zegarów kontrolki świecą ale zegary nie gdzie się da to ustawić bądz jak to naprawić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 sprawdz bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal559 Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 sprawdzalem i sa dobre nie wiem co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Zobacz regulację natężenia oświetlenia deski rozdzielczej. Znajduje się on po lewej nad pedałem sprzęgła wraz z ew. innymi przełacznikami. Jeśli nie, to sprawdź żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal559 Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 nie mogę znaleźć tej regulacji znalazłem widze tam tylko regulacje wysokości świecenia świateł i nic więcej jak to mniej więcej wygląda?? przepraszam ale jestem zimny w tych sprawach dotychczas jeżdziłem maluchem i trochę inaczej to wyglądało:D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Pokretlo od regulaci natezenia podswietlania, wyglada tak samo jak to od regulacji wysokosci swiatel i jest zaraz obok niego, jak go tam nie ma to znaczy ze nie masz takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackos Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Moim zdaniem się lampki wypaliły. W moim tez juz nie wszystkie swiecą i podswietlenie jest gorsze, a regulacji podswietlenia tez nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi