lukasqqq Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 W silniku tym po wymianie uszczelki z pod głowicy, zauważyłem po jakiś 500km wycieka olej od przodu silnika z pod uszczelki, mniej więcej między 2 a 3 cylindrem na zewnątrz spływa i kapie na rurę wyd. wydaje mi się że z tego kanalika którym olej płynie do głowicy dziwne bo uszczelka najwyższej jakości głowica planowana blok ok szczególnie w tym miejscu i co mogę zrobić żeby nie wymieniać tej uszczelki a żeby nie kapało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 To na pewno przecieka uszczelka pod głowicą a nie pod pokrywą zaworów? Jak pod głowicą to może nie była ona odpowiednio dokręcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasqqq Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 100% między głowicą a blokiem klawiatura sucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ja bym tą usługę wymiany uszczelki reklamował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi