Łysy__ Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam Panowie. Tym razem narzeczona przymierza się do zakupu auta. Odnalazła coś takiego http://allegro.pl/sprzedam-renault-megane-...1332316162.html I teraz pytanie: strasznie rzadko spotykana jednostka, miał ktoś styczność z takową ? Awaryjna bardzo ? Na co zwracać uwagę ? Miałem już 3 meganki w rękach, ale styczności z takową jednostką nigdy stąd prośva o pomoc. Dzięki ! Pozwoliłem sobie poprawić temat, aby był zgodny z tematem wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 F7R jest w miarę znośny w eksploatacji - nie powinien sprawiać problemów, pod warunkiem że nie jest skatowany. Niestety trudno o taki egzemplarz w coupe. Raz na jakiś czas zdarzają się ładne egzemplarze na mckp - tam przejrzyj ogłoszenia. Co do tej meganki z ogłoszenia: przód z przygodą - malowany przedni zderzak z kratkami. Klapa tył z lewej strony leży prawie na zderzaku, do tego rdza zaczyna działać pod tylną lewą lampą. Brak zdjęcia komory silnika - wiadomo. Poduszka kierowcy jest od coupe, więc stłuczka niekoniecznie musiała być mocna. Jakoś ogłoszenie mnie by nie zachęciło do oglądania tego auta. Cena za niska jak na F7R-a, do tego z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 megancoupe02 dzięki za szybką i rzeczową odpowiedz :) Nie zakładałem nowego tematu bo to bez sensu. http://moto.allegro.pl/re...1331420672.html Proszę o opinię. Warto w ogóle jechać ją oglądać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/renault-megane-coup...1331420672.html ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Ta o wiele lepiej się prezentuje :) W sumie nie mam się do czego przyczepić, wygląda na oryginał. Tylko zwróć uwagę, że to jest F3R 113KM, ta wcześniejsza miała 150KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgadza . Może być nawet 1.6 90KM byleby była zdrowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 W takiej sytuacji pole do popisu masz o wiele większe, co nie oznacza, że będzie łatwo. Trudno kupić zadbaną coupetę. Po pierwszym poście myślałem, że szukasz F7R, a te w ładnym stanie można zacząć szukać od 9tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Niestety coupetek z gazem w dobrym stanie jest malutko. Zaryzykuję i może jutro pojadę ją obejrzeć o ile właścicielka odbierze telefon ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie bierz tak bardzo gazu pod uwagę przy zakupie. Gaz możesz założyć już po zakupie i wtedy wiesz kto, gdzie i jak zakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Ładnie wygląda na fotach, ale calutki wypicowany, obudowa filtra powietrza to aż się świeci :/ Wytarta kiera i zmieniona gałka - ciekawe jak reszta środka. Łysy__, jak Ci się nie pali to mogę w weekend obejrzeć tego F3Ra. - PW jak coś. A ten z F7R z pierwszego linka to ciekawa wersja - podgrzewane fotele i inne bajery. Ciekawe jak stan, jak masz niedaleko to bym obejrzał. A co do cen to jak meganecoupe02 napisał. Za tanie, oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Dzięki brejq w razie coś odezwę się na PW. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi