ematys Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 witam zmienilem radio na jvc ale niestety nie wiem jak podlaczyc antene poniewaz w radiu jest inny "kontakt" a w antenie inna "wtyczka". przy seryjnym radiu jest cos takiego jkaby przejsciowka ale niestyt nie moge tego odkrecic bo najmniejszy torx jaki posiadam to 10 a tam jets jeszczemniejszy. czy moze mi ktos pomóc.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 najprościej zakupić komplet małych TORX'ów takich jak do tel.komórkowych. tego karmic nie trzeba a może się przydać jeszcze nie raz ;-) tu masz przykładową aukcję. http://www.allegro.pl/item216269778_wkreta..._t7_t8_t10.html widziałem podobne w marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 a co za problem kupic przejsciowke na wyscie antenowe? zaplacisz moze z 10zl Mialem dokladnie to samo jak u siebie jvc kupilem a przejsciowka zalatwila problem bez rozrecania bo ja rtlk wkaldasz na oryginalna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ematys Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 dzieki. myslalem ze takie cos nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi