gribkin Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A może ktoś mógłby powiedzieć o tej megance http://otomoto.pl/renault-megane-dci-ideal...-C13837568.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mam wrażenie, że miała mały dzwon z przodu. Szczelina na masce przy lewym reflektorze jest nierówna i zderzak ma jakby inny odcień niż maska(zdjęcie 2). Bieżnik koła przedniego na tym zdjęciu też jakby nierówno ścięty. Cena niska ale jak widać na zdjęciach auto się sprzedaje od min czerwca. Wypas nie za bogaty, wygląda na auto firmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Właściciela chyba troszkę poniosło "bogate wyposażenie " ;-) . Autko jest w dość ubogiej wersji. Mam wrażenie, że miała mały dzwon z przodu. Szczelina na masce przy lewym reflektorze jest nierówna tym bym się specjalnie nie sugerował. Moja ma tak od momentu gdy podczas wizyty w serwisie mechanik uporczywie kładł się/opierał na spojlerze podczas naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak handlarz sprzedaje same VAGi to i wydaje mu się, że to bogactwo, tyle gadżetów na pokładzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 MiszaElk, 100% racji :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 samochód typowo firmowo-akwizytorski. Osobiście odradzam, kupuj tylko od pierwszego prywatnego właściciela. Nigdy od pośrednika, który ma w ofercie 80 samochodów, "a dokumenty pokaże Ci jutro, bo dziś zostały w biurze, albo do wglądu jak się umówisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Osobiście odradzam, kupuj tylko od pierwszego prywatnego właściciela. Zmniejsza to prawdopodobieństwo wałka ale nie chroni przed nim, o czym przekonałem się na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak handlarz sprzedaje same VAGi to i wydaje mu się, że to bogactwo, tyle gadżetów na pokładzie :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zmniejsza to prawdopodobieństwo wałka ale nie chroni przed nim, o czym przekonałem się na własnej skórze. Zgadzam się. Na własnym przykładzie. Ogladałem auto od prywatnego gościa. Nie miałem ze sobą miernika lakieru, ale suwmiarkę. Chciałem sprawdzić bieżnik i jak nachyliłem się nad nadkolem i zacząłem grzebać w plecaku, to facet podskoczył i mówi: "A no tak - zapomniałem. Widze że wyciąga Pan miernik. Tutaj żona otarła i musieliśmy pomalować" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi