DrNO Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Drogie Forumowiczki, Drodzy Forumowicze, Informuje, iz dzis, kolo godziny 14(?), bedac w pelni wladz umyslowych i dzialajac z premedytacja oraz nie bedac pod wplywem srodkow odurzajacych, ja, Grzegorz "DrNO" KIKUR Banaś... oswiadczylem sie mojej dziewczynie. powiedziala "TAK!" :)))))) ze slubem sie nie spieszymy... wiec spoko, kase na prezenty zdazycie odlozyc :);P PS: powalilo mnie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Gratulacje !! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 cóż każdego chłopa szkoda ........... :) gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 GRATULACJE :) a tak na marginesie, dlaczego masz mieć lepiej jak ja?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 bedac w pelni wladz umyslowych i dzialajac z premedytacja oraz nie bedac pod wplywem srodkow odurzajacych, śmiem wątpić :) powiedziala "TAK!" :) ))))) no co za pech :) wiec spoko, kase na prezenty zdazycie odlozyc :) ;P dostaniesz wiadro gąbkę szampon do mycia aut i wosk 8-) a niech strace wodę też dam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 gratulacje dla moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 gratuluję, jeszcze trochę i mnie tez to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 e no stary.. Gratulacje!!! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Gratuluję!!! ;-) PS. istotnie... już po Tobie... :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Nie pozostalo nic tylko pogratulowac, szkoda chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 gratulacje!! ja teź to przeżywałem niedawno bo 6 lipca. pozdrawiam i życzę szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Moje gratulacje... "Gdy mężczyźnie źle - szuka żony. Gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka." PS jeszcze nie jest za późno żeby uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja również dołączam się do Gratulacji !!! No to zaniedługo powitamy w gronie "władców pierścienia". To daj znać kiedy ten Wielki Dzień nastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 powiedziala "TAK!" Gratuluję i witam w klubie szczęśliwie zaręczonych (zaobrączkowanie mamy zaplanowane na przyszly rok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Milosc od pierwszego wejrzenia w saldo bankowe :-P :) Walnal bym jakis aforyzm ale zadnego nie znam, po prostu zycze wszystkiego najlepiszego! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi