Vielta Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witajcie, chciałbym kupić samochód, muszę się dość szybko zdecydować. Prosił bym Was o poradę czy warto kupić samochód do którego link zamieszczam poniżej. http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-C16529384.html Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Piękna! Moja tak kiedyś wyglądała Wygląda nieźle, jednak nie podoba mi się prawa strona. Zwróć uwagę na tylne szyby, przy krawędzi drzwi. Po lewej zgrywa się równo z drzwiami, natomiast po prawej, dolny róg szyby nie jest dobrze spasowany. Nie ma również zdjęcia z prawej strony z otwartymi drzwiami, gdzie widać próg i naklejkę z nr vin. Szkoda, że nie ma zdjęcia spod maski. Brakuje kawałka lewej listwy dachowej przy przedniej szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 prawym przodem się przytulała, jak powiększysz zdjęcia widać wyraźne zarysowania zderzaka. Sprawdź czy radio jest kompatybilne z pilotem pod kierą, bo radio nie jest fabryczne. No i najważniejsze, nie śpiesz się, zobacz na daty na zdjęciach, są robione we wrześniu, a teraz weź pod uwagę co napisał sprzedający < data rejestracji sierpień 2010 > więc na mój rozum, albo jest handlarzem, albo cacko się psuje, albo ma tragedię finansową w domu. Jednak zdjęcia z września (september) trochę odstraszają. A w ogóle to gdzie się tak śpieszysz? do warsztatu? zwolnij. Po nowym roku auta stanieją bo rocznik spada. Jeszcze jedno, pierwszy właściciel, ale gdzie, w Polsce czy tam gdzie zarejestrowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zygmunt Małek, na pewno nie w Polsce, bo coupe z silnikiem dCi nie było oferowane w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi