Pavvel Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Techniacz, piękne dzieło W jakiej galerii można zobaczyć w naturze? A na poważnie - tak, masz zupełną rację. nie zawsze sytuację należy oceniać na podstawie tego, co się widzi w bieżącej chwili. Choć powiedzmy sobie szczerze, więcej sytuacji jest takich, jak pokazał sebek0720 P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Hmm pomysł fajny tylko mam pytanie mianowicie, nie że sam parkuję w sposób mocno nieprawidłowy czytaj chu...wy, ale koleś podchodzi nakleja mi takowa naklejkę i nagle się pojawiam chwytam gościa „kładę” go grzecznie na ziemi usuwam naklejkę a ona nie schodzi więc gościa „traktuje” niezbyt miło i dzwonie na Policje i że uszkodził mi auto (Moją kochaną Megi ktoś okleja). Pewnie skończy się na przesłuchaniu i przejażdżce na komisariat/ znikoma szkodliwość ale bencki jakie dostanie to już jego, przecie ja jestem grzeczny i spokojny ja go tylko chciałem zatrzymać a nie pobić Panie Władzo J. Ze mnie jest wyjątkowo spokojny i grzeczny obywatel. I taka sugestia żeby jak już naklejać od strony pasażera do góry tam gdzie przeważnie nie odsługuje wycieraczka – chodzi żeby nie utrudniać jazdy i nie zmniejszać pola widzenia bo znając nasze społeczeństwo to nakleja na śr. szyby centralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja już parę karnych karteczek za wycieraczkę wsadziłem. Gdzie? Pod szkołą. Moja uczelnia dzieli parking z Urzędem Skarbowym. Matołów tam nie brakuje, a miejsc parkingowych i owszem. Dlatego jak ktoś ustawia się na dwóch miejscach mimo, że spokojnie może się zmieścić na jednym, lub parkuje na miejscu dla inwalidów - karny k**as się jak najbardziej należy. p.s. Mina mojej koleżanki po ujrzeniu "mandaciku" - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Tak to się robi w Rosji. Więcej filmów w profilu usera (polecam obejrzeć). Akcję w 100% popieram. Karne kut*** jednak nieco mniej. Za wulgarny przekaz. Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 hahah Dobre A może mi ktoś przetłumaczyć co tam było na tej naklejce napisane? Bo ja po rasijskaju nie umiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 tej naklejce napisane? "pluję na wszystkich , parkuję gdzie chcę" z grą słów zachęty 'naplujcie tu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Centralnie; PLUJĘ NA WSZYSTKICH PARKUJĘ GDZIE CHCĘ. Na obrzerzach: ...coś tam..."NASZE" PRZECIW ...coś tam... NA DROGACH. Nie dałem rady odczytać wszystkich wyrazów. Ja osobiście nie pluję i parkuję prawidłowo, na szczęście nie jeżdżę po wielkich miastach i nie mam z tym problemu, ale zdarza mi się widzieć "wolną amerykankę". Mimo wszystko, w dobie dzisiejszych czasów i znieczulicy, uważam że nic nie da ta kampania, no może 10% kierowców się zawstydzi. Ale odjedzie i na drugi dzień zrobi to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dzięki, scar, teraz już mam pewność, że popieram akcję w 100% a kobitka jaka nerwowa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja rozpocząłem kilka lat temu podobną akcję pt. "parkuję jak cipa". Szwagierka zrobiła bloga, na który można przesyłać zdjęcia źle zaparkowanych aut. Każde oczywiście dostało kartę z tytułem jak wyżej. Zachęcam do akcji. Strona blogu http://parkujejak.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja rozpocząłem kilka lat temu podobną akcję pt. "parkuję jak cipa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 E tam nerwowa, ten się dopiero wnerwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 ahaha Nieno, filmik mistrzowski. Przypomniała mi się genialna scena z kultowego chyba polskiego filmu :> Badajcie (z góry przepraszam za bluzgi :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megana38 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) Ja jestem jak najbardziej za. Trzeba jakoś dyscyplinować "miszczów" parkowania - skoro SM nie radzi sobie. Karny k...s może jest jednak trochę zbyt wulgarny, ale znalazłem inne całkiem fajne naklejki na stronie parkujezglowa.pl Edytowane 9 Maja 2011 przez megana38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 dla mnie może być,ale pózniej to będzie ciężko odkleić bo klej jest mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ale to też trochę o to chodzi. Jak się ktoś pomęczy z odrywaniem, to kara będzie skuteczniejsza i zmusza do zastanowienia się. Jakby to była tylko kartka, to ktoś wyjmuje i dalej ma to gdzieś. A jak będzie miał w głowie perspektywę kolejnego mozolnego odrywania to pomyśli 2 razy... Na wp.pl bodajże był kiedyś filmik jak w warszawie kutasiki naklejaki takie z folii przemysłowej jak czasami są przy napojach. I zrobili to w lutym jak było -20. żeby było ciekawiej kutasik był wielkości mniej więcej przedramienia i zostawał naklejony centralnie na wysokości oczu kierowcy = nie odjedziesz póki nie odkleisz. To się kierowcy wtedy dziwili...;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi