jurus18 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Czy belki z Megane I hatchback pasują do Megane III hatchback? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Wątpię. Megane III jest szersze. Jedynka ma dach szerokości 1021mm, a III bodajże 1070mm. Chyba że belki mają regulację to może się udać. Edytowane 21 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurus18 Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dnia 21.07.2017 o 20:11, pbet napisał: Papuga Czyli system łap jest ten sam? Jaka powinna być długość belek do Megane III hatchback? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Regulamin pkt. 5.13 – cytowaniei Aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Na stronie Thule masz fajny katalog on-line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Pierwsza jazda za mną. 70 km w jedną stronę. Miasto, drogi gminne, powiatowe i krajowe. Dwa rowery, 4 osoby, trochę rzeczy w bagażniku. Prędkość max 100km/h. Delikatny wzrost spalania. Z czystym sumieniem polecam belki Thule Wingbar 691, stopy Thule Rapid 757 i uchwyty Thule ProRide 591. Montaż wszystkiego na aucie dość prosty. Umieszczenie roweru w uchwycie "chwila moment". Jakość nie budzi żadnych zastrzeżeń. Najwięcej zabawy przy wyregulowaniu belek by z każdej strony za relingami było ich tyle samo oraz z docinaniem uszczelek. Obawiałem się, że będzie głośno ale był tylko delikatny świst powietrza. Przy zamkniętych szybach, włączonym radyjku i rozmowach praktycznie nie słyszalny. Rowery trzymają się mocno i pewnie nawet na wybojach. Kilka razy w każdą stronę zatrzymałem się by sprawdzić mocowanie i niczego nie trzeba było poprawiać. Edytowane 23 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi