mariusz17 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam. jestem posiadaczem renault megane clasic 1.9td z 1997 roku. mam taki problem gdy włączam wsteczny gaśnie mi auto. jak odpalam na wstecznym to nie ma problemu ale gdy przełączam na wsteczny przy odpalonym silniku to gaśnie. nie wiem czy to jest powiązane ale wczoraj gdy uruchomiłem spryskiwacze to tez zgasł a jeszcze wcześniej gdy naciskałem hamulec też gasł. nie wiem czy jest to wina komputera czy po prostu jakieś zwarcie. był bym wdzięczny za wszelką pomoc. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Zwarcie raczej nie. Wręcz przeciwnie. Gdzieś brak dobrego połączenia. Przeważnie na bezpiecznikach. Dołączasz jakieś urządzenie i w miejscu słabego styku robi się bzzz i auto gaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz17 Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 przejzałem wszystko i nic . odpiolem akumulator na gogzine i narazie mi nie gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi