Chess175 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam, Jestem obecnie na kupnie "taniej" anteny cb. Czy miał ktoś styczność z taką anteną? czy ktoś z forumowiczów takiej używa? Jeśli tak chciałbym was prosić opinie lub ewentualne sugestie co do anteny. Przykładowa aukcja z taką anteną: http://allegro.pl/antena-cb-delta-875s-mis...1375624884.html Jak MarkB dobrze zauważył, trzeba przenieść do odpowiedniego działu, co niniejszym czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Od razu mówię,że jej nie posiadam i nie posiadałem.Także nie wiem jak się sprawuje. Wszystko zależy od tego,do czego będziesz używał CB.Czy jako"antymisiek" czy też czasami będziesz chciał pogadać.Bo jeśli tylko do odbioru to na "gwoździu"też coś usłyszysz.Ja szczerze powiedziawszy byłbym skłonny dołożyć ok 40 parę złotych i kupić np.AS-100. Może ktoś z kolegów lub koleżanek miał z nią do czynienia i wypowie się na jej temat. Ps.Czemu nie pytasz w odp.dziale?Np.tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Przepraszam, nie zauważyłem tego działu Jeżeli chodzi o CB to u mnie nie jest to tylko anty misiek. Zazwyczaj jak jeździmy w trasy na dwa czy trzy auta to bywa różnie więc zazwyczaj rozmawiamy ze sobą i to nie mało :P Proszę modernizatorów o przeniesienie tematu w odpowiednie miejsce jeżeli to takim nie jest ;) thx MarkB, ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Antena jest ok. Wadą jej jest obudowa cewki do której dostaje się woda przez co pęka. Na allegro są czarne zamienniki takiej obudowy jak by coś. Po zakupie aby funkcjonowała dłużej należy ją rozebrać i uszczelnić i będzie chodzić. To jest podróbka prezia misouri Sklep polecam. Sam u nich robiłem zakupy z tym że osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alamsok1 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Posiadam taką antene wmoim Scenic 2 i śmiga z Lafayette Trucker, poprzednio miałem w VelSatisie. Ta antena to doskonały i tani sprzęt na 5km. Robiłem doświadczenia z alan 9 140cm i po przejechaniu przez Polskę zauważyłem to, że można usłyszeć masę komunikatów i śmieci z 20km, gdzie jak zajadę to miśki mogą zmienić miejsce. Na pogaduszki w promieniu paru km. ala floryda wystarczy. ps.nie trzeba jej stroić i trzyma się do 200km/h Edytowane 24 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi