uphate Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam Nie wiem co to się stało, ale przy mocniejszym hamowaniu, pedał odskakuje mocno, słychać dziwne dźwięki z przodu samochodu. Nie mam abs, tarcze i klocki były wymieniane niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supaplex Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Może wymienione tarcze były za kiepskie i się "wygły" ? (zwichrowały) ? Przez to bije ci w czasie hamowania, ponieważ krzywa tarcza odpycha w miejscu wygięcie klocki, a te rzutują na pedał hamulca w sposób, jaki opisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uphate Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 to tylko przy dłuższym i mocniejszym hamowaniu się dzieje, czasami wcale, nie wiem o co to chodzi [ Dodano: 2011-01-05, 13:07 ] Co jakiś czas znowu mi się to dzieje, może spowodowane jest to takimi grudami śniegu? Przez to przestałem się czuć pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi