artur1 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 czy ktoś wie gdzie można kupić podrubki klamek wewnętrznych bo orginalne już dwa razy mi popękały. niewiem czy jest to wada fabryczna czy poprostu na takie trafiłem. moja meganka jest z 1996r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 ten typ tak ma niestety. O zamiennikach nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 lepiej poszukac oryginalnych na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Można znaleźć metalowe. Nie pękną napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nestety pękają. Ten typ tak ma. sam sobie naprawiłem i trzyma jak łysego za grzywę. A zrobiłem tak: skleiłem pęknięcie kropelką. Jak już wyschło wysmarowałem tył poxipolem w który wkleiłem na zasadzie laminatu kilkadziesiąt drucików z przewodu elektrycznego. Każdy włosek oddzielnie i to w różnych kierunkach. W ten sposób otrzymałem wzmocnienie klameczki. Po wyschnięciu oszlifowałem na płasko okolice otworu wkrętu i przykręciłem. Trzyma już drugi rok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 A nie wiecie, gdzie mozna dostac takie metalowe? Bo na Allegro nie ma... [ Dodano: 2008-02-13, 14:01 ] Czy ktos moglby mi cos podpowiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A czy moze ktos z Was montowal klamki wewnetrzne ktore sa na linke w Megance ktora ma klamki na ciegno?? Chcialbym takie zalozyc bo jesli te aluminiowe to sa dostepne wlasciwie tylko na linke... Da sie to jakos przerobic zeby dzialalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 MARCO_J, te klamki są zarówno na linke jak i na druta. Wiem bo wymieniałem je w Clio. Z przodu są na linke, a z tyłu na linke. Widzę że troszkę podrożały na allegro. Jak są to bardzo drogo wołają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 MARCO_J Z przodu są na linke, a z tyłu na linke.No to Ci wyszlo zgrabnie :) :) Mocowanie na zdjeciu wydaje sie troche inne,ale jesli jest tak jak mowisz to kamien z serca...bo juz kupilem :) Fakt sa drogie bo jest na to koniunktura-poprostu te klamki sa lipnej jakosci i pekaja.Ale kupilem okazyjnie po 20zeta za szt te aluminiowe ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 to jak to z tymi klamkami jest naprawdę? bo na allegro ewidentnie sprzedają zamienniki na linkę i na cięgno czy cuś takiego montąż rozumiem,że pikuś-odkecenie śrubki,wypięcie z linki i gt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 był dwie wersje identycznie wyglądającej klameczki - na cięgno i na linkę, starsze generalnie mają na cięgno. Aby wyjąć klamkę odkręcasz jedną śrubę i wyjmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 MARCO_J, te klamki są zarówno na linke jak i na druta. Wiem bo wymieniałem je w Clio. Z przodu są na linke, a z tyłu na linke. Widzę że troszkę podrożały na allegro. Jak są to bardzo drogo wołają. nie widziałem na allegr nigdy alu klamek na druta miałem zamontowane te linkowe na patencie na druta, to rok wytrzymały i tam popękało co nie co, teraz chce przerzucic ten trzpien z klamek na druta i wtedy powinno to dzialac dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi