tygrysm Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jestem w trakcie zbierania pieniędzy na swoją wymarzoną nową Megane III Coupe, a tu znalazłem coś takiego i się nad tym zastanawiam: http://otomoto.pl/renault-megane-1-4-tce-1...-C15586633.html Co myślicie? Cena dziwnie zbyt atrakcyjna... Nurtuje mnie kilka rzeczy: widzę, że ma elektryczny hamulec postojowy, więc pewnie ma karty Hands Free, da się to jakoś poznać po zdjęciach? Da się rozpoznać czy to radio z Bluetooth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a w tył nie była walona? Coś klapa bagażnika odstaje podejrzanie. No i pęknięty zderzak przód w 2 miejscach A poza tym - piękne auto :) I cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wiem i się zapewne prawdy nie dowiem :) Dlatego pytam Was o zdanie. Pęknięcie zderzaka to pikuś, ale wcześniej bym nie zauważył tej klapy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale teraz już widzisz? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Miernik lakieru i lecisz po całym aucie szczególną uwagę zwracając na tył i ewentualnie prawy tylny błotnik bo faktycznie wygląda, że coś tam było kombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysm Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 pelson91, teraz już widzę. Łysy, samochód jest daleko dlatego nie mam jak tego zrobić. Ale już pewnie do niego nie pojadę :) Trudno :) A, i dzięki za szybką pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zderzak z przodu tez popękany, po otwarciu maski czarny plastik tez wygląda na zniszczony. Błotnik prawy tył chyba murarz składał, nie blacharz :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernandosucre Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Co do prześwitów między elementami to MIII, mają tak już na starcie -elementy są słabo spasowane. Pewnie bity walony itd itp ja bym się raczej zastanawiał czy nie utopiony lato minęło o powodziach zapomniano to i autka będą sprzedawać się teraz lepiej a i czasu było dość na wysuszenie wypranie i wypucowanie. Zastanów się kto sprzedaje auto z przebiegiem 16 tysięcy które teoretycznie i praktycznie powinno mieć gwarancję producenta do września 2011 i nie wpisuje tego w ofercie sprzedaży. Naciągana ta oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 dnia 2010-10-09 kosztował 52 900 PLN http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C15...ne_14_tce_130km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 To komuś strasznie zależy na sprzedaży auta, skoro przez 3 miesiące potaniało o 7 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ja mogę tylko potwierdzić co napisał fernandosucre że słabe spasowanie w MIII to raczej norma. Jedyną możliwością jest miernik lakieru. Ale to co inni napisali pełna zgoda - za dużo tych ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tygrysm, szukasz daleko a na naszym forum dziś widziałem, że jest do sprzedania czerwona, może Ci przypasi. http://megane.com.pl/samochod-megane-coupe...i-w-vt28097.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulck Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ta megi biała była kiedyś do sprzedania na allegro w uszkodzonych. Chciałem ją chapnąć ale ktoś mnie ubiegł. Miała rozwaloną klapę i lewy tylny błotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi