krzemyk Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam, Bardzo ciekawe auto, ale ofertą wygląda podejrzanie... http://otomoto.pl/renault-megane-bogata-we...-C16719611.html Czy mogę prosić o ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ogólnie zdjęcia zrobione są przemyślnie, nic wyraźnego z nich nie wynika. Jedno co mnie zastanawia,to brak możliwości odczytania wyświetlaczy (nad zegarami, clomatronica i od radia), czyżby refleks lampy błyskowej, Centralnie rozumiem, ale z profilu drzwi kierowcy? Wydaje mi się, że cena taka, gdyż będą do zrobienia wszystkie opłaty. Ponadto ogłoszenie dość świeże, ale wydaje mi się, że to auto było już w ofercie w minioną zimę. Trzeba by było dokładnie obejrzeć dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzięĸi za info. Jesli chodzi o cenę, to wydaje się normalna, bardziej niepokoi mnie przebieg, zwłaszcza że auto wygląda na poleasingowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cena bardzo niska, podejrzane i nie jest to wersja "Privilege" tylko bodajże "Dynamique". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzięki za info o wersji, jeśli do ceny dodać około 3k za rejestracje, to cena jest dość standardowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 trzeba przyznać że na pierwszy rzut oka cena cena może wydawać się trochę niska - chociaż znam handlarzy którzy wolą zarobić 200-300 euro na samochodzie i sprzedać ich kilka w miesiącu niż zarobić więcej na jednym - tak więc wcale nie jest powiedziane że jest tutaj jakiś "haczyk" - natomiast jeśli chodzi o samą cenę to jak dobrze poszukać to za 5600 euro znajdziesz takie auto za granicą ( są oczywiście w tym roczniku i znacznie droższe ) czyli na upartego cena podobna z zarobkiem sprzedającego - ale musisz jeszcze pamiętać że do tej ceny musisz dodać wszystkie opłaty tj. urząd celny, recycling, rejestracja, ubezpieczenie, wymiana rozrządu, filtry, olej - czyli może zebrać się kolejne ok 3000 zł. Na fotkach auto wygląda fajnie ale to tylko fotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nieoryginalne tablice rejestracyjne, tzw lepianki = zrobione najpewniej w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 brakuje osłon silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 niekoniecznie. Nie wszystkie miały, tym bardziej 85 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi