Łukasz_PŃ Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam wszystkich , Ma może ktoś z Was link gdzie sprawdziłbym swój nr VIN Megany albo jakiś program do tych spraw ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productaa0100 i wiele innych z internetu, ale zdekodować renault nie jest tak łatwo- gubią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A co potrzebujesz się dowiedzieć z tego numeru Dasz na piwo gościowi co przyjmuje w ASO to zrobi ci od ręki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 o kant d**y rozbic te wszystkie czekery... :] i tak ten jest de best, bo pokazal mi ze mam renault megane 3d... szkoda ze 1.6benz. gdy mam 1.5dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dasz na piwo gościowi co przyjmuje w ASO to zrobi ci od ręki Mi zawsze w ASO jak zamawiam jakąś część to mówią, że mam sedana. Jeżdżę jednak kombi od Kiliańczyka- wszystko udokumentowane. Więc to też nic pewnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ale pewniejesze nież jakieś tam prywatne strony ;-) Wiesz wolę obcym nie podawać numerków - do ASO mam większe zaufanie w tej sprawie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_PŃ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Bez konkretów wyszukiwania dokładnie czegoś tam.Chciałem poprostu przeglądnąć to w internecie.Jeżeli byłby problemy to napewno skorzystałbym z ASO bo po co mam się kierować przypuszczeniami jeżeli to co znajde w internecie miałoby być nieprawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 o kant d**y rozbic te wszystkie czekery... :] i tak ten jest de best, bo pokazal mi ze mam renault megane 3d... szkoda ze 1.6benz. gdy mam 1.5dCi Tylko wiesz, zeby sie nie okazało ze twoj samochod przed wjazdem do dziupli był rzeczywiscie 1.6 :) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ja tez sprawdzalem na tym i wyszlo mi ze mam Kangoo 1,2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tobie to dopiero przebijali auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Przód megane, tył kadet i silnik fiata... rzeczywiscie coś może byc nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Robert__ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam Panowie , ale tak na poważnie czy ktoś ma dostęp do tego żeby rozkodować nr VIN. Mam jeszcze Scorpio i na forum Scorpio bez problemu mi rozkodowali wszystko co chciałem, rok produkcji, silnik itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Daj mi numerek na PW - to jak kiedyś będę u znajomego to się dopytam ;-) - sprawdzimy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 __Robert__, napisz PW do uzytkownika raq. on jest szefem dzialu sprzedazy gdzies na slasku. powinien moc Ci pomoc jesli sie uda z nim skontaktowac... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dialogys być dobra rzecz ;-) ja go nie mam... nie stać mnie na licencje :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi