lobs Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Problem jest następujący: odpalam auto i zdarza się, że silnik nie pracuje równo - miarowo. Gdyby to był benzyniak to bym pomyślał, że gubi iskrę. Czasami wyłączę silnik, odpalę na nowo i problemu z nierówną pracą nie ma, a czasami jadę kilkadziesiąt kilometrów i nie mogę się pozbyć się szarpania silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirczas1987 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) U u u widzę że temat ma juz ponad rok i nikt nie wie co się dzieje, ale też mam ten sam przebieg co ty "Lobos" a do tego ostatnio wyjechałem z garażu i zgasiłem auto umyłem ję i pójżniej nie mogłem odpalić pzez jakięś 45 min. Sprawdzałem czy wtryski podają paliwo i podawały po upływie 45 min. jak auto nie paliło tak po dłuższych chechłaniu odpaliło i do tej pory nie wiem co to mogło być Proszę o pomoc z Góry Dziękuje Edytowane 3 Maja 2012 przez mirczas1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes19066 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 no ja miałem to auto i moge tyle powiedziec ze najszczesliwszy dzien to ten w ktorym go sprzedałem:) wszystko sie psuło a jak juz nie mialo co to siadł komp a jak zrobiłem komp bsi to okazało sie ze auto ma slaba kompresje wiec sie go pozbyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirczas1987 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Czemu tak mówisz że "najszczesliwszy dzien to ten w ktorym go sprzedałem:) ", czyli musisz otwarcie przyznać ze po prostyu źle trafiłeś w auto, miała jakąś wade fabryczna ciągle się psuła i dziękuje. Ja mam to autko i sobie je chwale bo po za wymianami eksploatacyjnymi, to czyste cudo a że cudów nie ma Megi ma 260 tyś. no sorry Memory to nie mercedes W124 że mógł przejechac 1,5 mln. km i nic. A ja już wiem co się działo w mojej Megi bląd na komputerze w servisie wykazał "pozycja aktualizatora wydatku paliwa" i pompa jest na szrot nie opłaca sie jej robić, znalazłem używkę za 1600 zł. tylko mam nadzieje że nie będzie ten sam problem co z moją, ale jak coś to mam gwarancje rozruchową wię jak bedzie działać to ja porządnie przetestuje jak padnie to wymienia na następną i tak do skutku, chyba że gość już nie będzie mial więcej tej części to zwrot pieniędzy ;-) Edytowane 16 Czerwca 2012 przez mirczas1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi