gardengerd Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam jak zakupiłem auto to nie działa mi przycisk obiegu powietrza. Jest tak jakoś wgnieciony i porostu nie działa. Czy można jakoś sprawdzić jaki mam w tej chwili obieg włączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Włącz nawiew i psiknij dezodorantem na zewnętrzną kratkę powietrza. Jak poczujesz w środku zapach, to masz otwarty obieg. Najlepiej jak ktoś inny będzie psikał w kratkę, a Ty będziesz siedział w zamkniętym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wyjmij panel ogrzewania i zobacz. U mnie obieg był cały czas otwarty, przyczyną okazał się zimny lut na jednej ze ścieżek płytki drukowanej. Jak masz włączony obieg zamknięty to parują szyby i nieźle wyje (świszczy) spod nóg kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi