andrzej27r Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 a mam... 8-) to ja poproszę by dobry mod to scalił też CZ 350 ,rok 1983 o ile mnie jeszcze pamieć nie myli,jak na foto ,dośc kapryśna czeszka ,dostała nowe siedzonko,które brat wykonał ,kontrolki z Ursusa C 360 8-) ,lekko przerobiony wydech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A ja też posiadam ogarka 200. Trzymam sprzęt pod zabytek a już tylko dwa latka brakuje. Stoi biedak nie używany już chyba 2 rok. Ostatnio go odpaliłem to nie było problemu, ale te silniki z jawki to mają słabe sprzęgło niestety. Może w wakacje przy nim coś podłubię tak dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Może fotek nie mam, ale posiadam komara z 1973 (+-rok). Od kilku lat stoi u znajomych na wsi w stodole (chyba). Zarejestrowany, ubezpieczony. Ostatnio (kilka lat temu) palił na "kopa" Miło wspominam, przykro mi, że nie mam miejsca u siebie na to moje "cacko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ja mam Komara na pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ja nie będę gorszy bez spalinówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ja po mega zatłoczonej Warszawie w sezonie poruszam się Yamahą Majesty 125 ccm. 11 koni V max 100 km/h spalanie 2.0-2.5 l/100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A oto moj jednoślad: Rama BTrav 4.0, osprzęt Try-all, Echo i inni. Spowodu kontuzji kolana obecnie wisi na scianie. żal mi go sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Kiedyś póżniej.. (do teraz) I od maja wraz z kat "A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Prawie 200koników.Na wiosnę jedziemy na HungaroRing troszke pojeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajowy Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Oto moja SUZI SUZUKI VX800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A więc (nie zaczyna się zdania od "a więc" - zawsze byłem na przekór polonistką... matematyczką zresztą też ) najpierw był simson sr50, wersja z 4-biegową skrzynią :( Bardzo fajny, pamiętam że latał około 80-90 km/h co było szokiem wtedy :) http://p1.bikepics.com/pics/2004%5C08%5C20...198635-full.jpg Potem nadszedł czas na coś większego i tak kupiłem Hondę Nx 125 - czterosuwową :) http://p1.bikepics.com/pics/2005%5C08%5C25...415949-full.jpg Następnie nie mogło być nic innego .... jak kolejna Honda :) Tym razem xl600 wersja RM. Honda xl 600 I obecnie jest ... tak, tak kolejna Honda :) Tym razem CBR 1000f wersja sc25 produkowana na Francję. Najciekawsze jest, że ASO Hondy nie ma pojęcia co siedzi w środku, według serwisówek ten rocznik w ogóle nie istnieje, tudzież brak danych i ogólnie jest wesoło :) A oto i ona - czarna bestia, która osobiście zwę "Ikarusem" bo długa i ciężka jest jak diabli :) http://img193.imageshack.us/img193/186/7197054522.jpg Pzdr :) ps. jakby ktoś chciał zobaczyć więcej fotek to zapraszam tutaj http://www.bikepics.com/members/techniacz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rt Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaczęło się od motorynki na komunię > Skuter (Honda SFX 50) > Honda NSR 125 > aktualnie nie posiadam :( Mam kategorię A i powoli się rozglądam za czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 tak w ramach uzupełnienia moja pierwsza jazda moją Virażką 535 po kupnie (jeszcze nie miałem "A") :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 A to ja na moim sprzęcie (na początku to moją kiere widać ) http://www.youtube.com/watch?v=zruloRLdXDA To jest jeden z dwóch (mam nadzieję, że na razie :( rowerków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi