emwu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 witam, jestem zmuszony kupić nowy samochód, ponieważ stary uległ wypadkowi ;/ ponieważ raz już kupiłem reno megane coupe w stanie 'idealnym', a dopiero później trafiłem na to forum, to tym razem nie popełnię takiego błędu. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego autka: http://moto.allegro.pl/renault-scenic-2002...1404252310.html -wiem ze historyjka z dopieszczonym autkiem przez pasjonata się kupy nie trzyma, -wiem ze brakuje osłony na silniku, ale: -interesuje mnie właśnie taki w silniku DCI (mam megane coupe w DTI), -minimalne wyposażenie to: kontrola trakcji, pełna elektryka (niektóre renówki mają 'korbki z tyłu, mimo opisu że 4xel.szyby), -podnoszona tylna szyba, -cena około 15k zł wiem że wymagania są dość wygórowane, dlatego liczę się z tym że autko będzie miało jakieś mniejsze przygody, ale bez przesad :) dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Przygnieciony prawy przedni próg, pod drzwiami pasażera. Zderzak tył wciągnięty po środku. Wysoki poziom płynu chłodniczego. Fajnie, że są dwa komplety kół. Poza tym, wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi