piotrkokosz Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich, jestem tu nowy i noszę się z zamiarem zakupu Meganki kombi, dlatego proszę kolegów o ocenę tego samochodu: http://otomoto.pl/renault-megane-C14764658.html Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Po spotkaniu z mamutem z przodu ( zderzak odstaje i nie pasuje, maska źle spasowana- nie równa szczelina z błotnikiem i przy lampach ) i żubrem z tylu ( źle spasowana klapa tylna ( nierówno się zamyka i odstaje górnym narożnikiem z lewej strony ) Jak dla mnie to dyskwalifikacja na dzień dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Pomijajac kwestię bezwypadkowości, to wydaje mi się, że 80KM do takiej budy to żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkokosz Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzięki koledzy za odpowiedzi. Prosiłbym jeszcze o ocenę MEGANE II KOMBI 1.9 DCI: http://moto.allegro.pl/megane-ii-kombi-1-9...1412750546.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkokosz Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzięki koledzy za odpowiedzi. Prosiłbym jeszcze o ocenę MEGANE II KOMBI 1.9 DCI, ale założyłem nowy wątek, żeby było czytelniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dodatkowo ponad to co Tomik napisał: w komorze silnika, brak plastikowej osłony która idzie od lewego aż do prawego błotnika z zasłanianiem pasa wzmocnienia przedniego. Pas ewidentnie nowy a większość śrubek zardzewiałych, kowal lepiej by się postarał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 piotrkokosz, nie zakładaj nowego tematu do każdej znalezionej oferty. Tematy scaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi