scar Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 przede wszystkim wiemy że: mały przebieg, bez względu na wiek pojazdu nigdy więcej 100.000 kilometrów serwisowany, nie ważne gdzie(?) jeden właściciel dziadek, najlepiej jak był kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 scar, Co chcesz tym tematem osiągnąć po za wielkim lanie wody i kolejnym nabijaniem postów nikomu do niczego niepotrzebnych :) 4 koła, dobrze jak będzie karoseria nie ważne czy z tworzywa czy innego materiału, dach nad głowę nie ważne czy z materiału czy z czegoś innego, silnik na chodzie też mile widziany. Jak najniższą cenę za nówkę nie śmiganą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 scar, Co chcesz tym tematem osiągnąć po za wielkim lanie wody i kolejnym nabijaniem postów nikomu do niczego niepotrzebnych :) Już raz postulowałem o to, aby dział OffTopic był działem, w którym posty nie są liczone. Pozwalałoby to na swobodną wymianę nawet najbzdurniejszych myśli. Nie rozumiem, dlaczego nie zostało to wprowadzone. Żeby nie było OT: Samochód powinien mieć przede wszystkim silnik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Samochód powinien mieć przede wszystkim silnik :) Już napisałem ;-) "silnik na chodzie też mile widziany" Daj coś innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 miło jak by jeszcze miał kierownice i może kawałek siedzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Miło by było jakby miał też trochę paliwa w baku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wg mnie wystarczy kawałek nadwozia z nr VIN oraz dokumenty, cała, resztę można zakupić na "aledrogo" i "dokleić" w dobrym warsztacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 A ja bym dopisał, że jeszcze wszystko inne czego nie wymieniliście, a powinno być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 marcin.slaby, I tym sposobem zakończyliśmy dyskusję :) :) Chyba można zamknąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi