pp72 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Problem zaczął się jak gaz zaczął szaleć na 4tyś obrotów itd . Jeden mechanik nic nie zrobi bo to elektryka ,a jak pojechałem tam gdzie robią elektrykę to mówią że to linka od gazu, to jak to jest w moim modelu i ile mnie mogą za to skasować ? Scenik 1,9 dci 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renoamator Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Za linkę dałem coś ok 140zł w ASO, wymieniłem sam. Tu możesz poczytać o innych rozwiązaniach tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 pp72, może wystarczy przeczyścić potencjometr gazu? Dojdziesz do niego po lince gazu, u mnie jest pod pompą hamulca. Oto on, we własnej osobie: http://img407.imageshack.us/g/pot1.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp72 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Bardzo bardzo dziękuję za odpowiedzi- nie mogłem wcześniej odpowiedzieć bo nie miałem auta A więc linka (zamiennik) nie pasowała i dopiero oryginał z salonu za 140 zł + 40zł wymiana. Ale jak już piszę to mam jeszcze jeden problem - jak włączam migacz to lekko miga kontrolka od przeciw mgielnych. Mogę coś sam zrobić czy jednak serwis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renoamator Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Popraw styki w lewej tylnej lampie. Sporo z nas już przez to przeszło. Zastosuj np. ten preparat. Sprawdzony i niedrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp72 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ślicznie jeszcze raz dziękuję i stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi