miodzitsu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam. Zajechałem wczoraj do garażu, zgasiłem i zamknąłem auto jak zawsze. Dzisiaj rano wstałem i zauważyłem że na desce w megance świecą się kontrolki. Mimo tego że auto zamknięte a kluczyk w rece. Świecą się te same co przy zapalaniu: ta od poziomu płynu chłodniczego, akumulator i olej. Po bezproblemowym odpaleniu, wszystkie zgasły. Po zgaszeniu silnika znowu cały czas świeciły. Dopiero po przejechaniu paru kilometrów i zgaszeniu auta, zgasły wszystkie ale... Ale przy włączaniu/wylaczaniu radia, wszystkie jedocześnie migły. Dopiero po odłączeniu na jakąś godzinke, klemy od aku, chwilowo nic nie świeci. Czy ktoś mi może powiedzieć o co chodzi ? Warto się pchać z tym na serwis ? Dodam iż auto odblokowuje kodem awaryjnym bo padl plip i czekam na nowy kluczyk już 2 tygodnie. Nie wiem czy to ma cos wspólnego ale lepiej wspomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti249 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 miałem coś takiego ale nie pamiętam czego to była wina . Pojechałem z tym do elektryka ale było że jakis bezpiecznik czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Na bank jest gdzieś zwarcie. Jak nie masz wiedzy w temacie elektryki to jedź do elektryka niech przeglądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi