brejq Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 To już jest argument, np: mało miejsca w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Mam pytanie do osób biegłych w sprzęcie komputerowym, który z procesorów jest lepszy: Intel Pentium Dual Core P6100 (2.00 GHz, 3 MB cache) Intel Core i3-370M (2.40 GHz, 3 MB cache) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ten drugi - i3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 CareK, dzięki wielkie - tak myślałem ale nie znam się za bardzo więc wolałem się upewnić - więc dobry wybór zapadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi