Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Megane 2 1.9dci do oceny

lipa28

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj. Na pewno sprawdziłbym, czemu maska skrajnymi rogami opada poniżej zabudowy nad reflektorami, ewentualnie odwrotnie, zabudowa wyje do góry, choć środkiem jest dobrze. Odnoszę wrażenie, że był robiony przód, jakby coś ukrywał, nawet naklejki znamionowej na słupku prawym nie pokazał, ale to moje wrażenie. Faktycznie może być nietknięty.

Obrotomierz jest prawidłowy. W 1,9 są tak wyskalowane. Przyczepiłbym się natomiast do spasowania tylnej klapy. Moim zdaniem odstaje oraz szczeliny miedzy lampami są nierówne. Wydaje mi się, że brakuje osłony pod silnikiem. Nie dopatrzyłem się też ochronnych naklejek na dole tylnych nadkoli...może to świadczyć o tym, że były lakierowane. Nierówne szczeliny między maską a przednim spojlerem- nie musi to świadczyć o jakimś zdarzeniu...Fotel pasażera chyba nie ma regulacji wys. Przebieg jak u większości aut sprowadzonych, czyli około 150 kkm.... :-> , gałka zmiany biegów raczej wygląda na dużo więcej. Wydaje mi się, że w tylnych drzwiach powinny być rolety. Przynajmniej w tej wersji.

Z maską wszystko ok, ;-) Całe 10 sekund i parę ruchów odbojami na skraju przy reflektorach ustawi maską idealnie.....Tylni zderzak pod każdym kątem różni się kolorem od reszty budy,,,,,auto ładne i bogate...tylko drogie...rejestracja jakieś 2200 z ubezpieczeniem jak masz 60 % rabat....jakieś płyny....pasek...i 20 tys..

Oba błotniki przednie po wymianie ( nie pokrywają się z przednimi drzwiami oraz progiem ) Tylna klapa faktycznie coś nie tak jak pisze pawelp2008.

Jak dla mnie to za dużo niewiadomych-ja szukałbym innego

To są 17" :-D Model Nervasport, wychodził tylko w rozmiarze 17 cali (w Renówce).

Ja bym obejrzał to auto. Trafiały sie o wiele gorsze. MII to auto plastik-fantastik, trzeba widzieć na żywo bo spasowanie czesto nie zgadza się już w salonie :mrgreen: