EnD Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Każdy silnik 16V benzynowy ma KZFR 1.4 nie ma, nie wiem też jak 2.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 MrNeo 1.4 16V to dobry wybór, pamiętaj że były dwie wersje mocy, oczywiście szukaj tylko 72 KW, jeżdżę już takim autkiem (hatchback 5 drzwi) 3 lata bez żadnej awarii, w razie jaikichkolwiek pytań pisz na priv, chętnie pomogę Fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inimeg Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Nr 4 wygląda jakby długo stał (pewnie dlatego ze coś z nim nie tak). Widać to szczególnie po łapie silnika (lewa strona zdjęcia nr 9). Takie plamy wychodzą na gołych częściach metalowych w autach które długo stały. I do tego jakaś dziwna wersja bo ma 4 el. szyby, ksenony a klimy niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasko Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/renault-megane-2-1-...1472879925.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNeo Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 cytat Zapowiada się fajnie, ale niestety ode mnie daleko dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 kurka, ale koleś popłynął z tym systemem antynapadowym... To jest zwykła blokada zamków w czasie jazdy dostępna nawet w clio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo0ol Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 coolesh, ale nie każdy jeździł wcześniej renówką, dlatego wcale mu się nie dziwię, że tak to ujął) Auto ładne i zadbane, poza tym wiadomo od kogo, bo jeśli dobrze się domyślam, to auto od yasko. Ciężko teraz trafić na auto, które ma dosyć pewną historię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milkyyyy Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 podepne sie.... gdyz mam taki sam problem celuje nieco wyzej bo w ok. 15 000 i szukam w sumie benzyny..ale znalazlem ladnego diesla :> http://motoallegro.pl/megane-1-9dci-full-o...1461881907.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Na pewno ma duuuuuuży przebieg. Tak wytarta kiera daje dużo do myśłenia. Poza tym z jakiego powodu i dlaczego progi zostały zabezpioeczone bitexem aż do drzwi. Fabrycznie są lakierowane, a zabezpieczona bitexem jest tylko podłoga. Poza tym marne zdjęcia niewiele widać, ciekawe jaki jest stan opon, ale nowe 17 w tym rozmiarze nie sa tanie. Wg. mnie ten diesel to typowa skarbonka. Na tylnych nadkolach brak naklejek zabezpieczających. Kto i po co zerwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 "Ładna" to jest plama oleju pod samochodem na ostatnim zdjęciu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mam ponad 200 tys przejechane, ale kierownica jeszcze tak nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Szkoda czasu nawet na ogladanie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Nikt nie zauważył, że maska z prawej strony wyje do góry? Nie wierzę, że aż tak oszukuje komputer grzecznościowo mi urzyczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 te zdjęcia są tak zrobione żeby g.. było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastu Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Z tą źle spasowaną maską to trochę ostrożniej tzn. mi się po każdej wymianie żarówki z przodu inaczej układały przerwy między zderzakiem/klapą/reflektorami Osobiście przy ewentualnym zakupie kolejnej meganki II (obecnie badam mazdę 3) jeśli jedną wątpliwością będzie to, czy nie była bita z przodu przez złe spasowanie elementów - zdejmę przedni zderzak i obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi