Łukasz_PŃ Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Problem polega na tym że przy włączeniu kierunkowskazu tzn opuszczeniu go lekko w dół lub w góre powstaje jakieś zwarcie.Ten szelest słychać w głośnikach.Możę to być przekaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delongi Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Może być. Jak masz możliwość to podmień dla sprawdzenia . Będzie najprościej i najszybciej. W drugiej kolejności należało by sprawdzić sam przełącznik i przeczyścić go lub przedmuchać bo ty może być przyczyną i z tym jest trochę wiecej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_PŃ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wstępnie pytałem mechanika co to może być.Mówił mi że przełącznik może już być na wykończeniu i będe musiał wymienić go na nowy.Sprawdze to dokładnie i napisze jak będe miał pewność na 100%.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Mam to samo, juz 2 przelacznik mi sie tak zepsul. Znaczy dziala normalnie, ale nie da sie puscic krotkiego jednego migniecia, bo wtedy sie zwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_PŃ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Czyli mówisz że samo wymienienie nic nie da?Problem siedzi gdzieś głębiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Z tego co sie dowiedzialem w ASO to problem siedzi w budowie tego przelacznika. Tzn. jego wymiana zniweluje efekt zwierania, ale na jak dlugo? Podobno tak juz maja i predzej czy pozniej wszystkim sie to dzieje. W moim wypadku oby dwom predzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Sprawdz jeszcze awaryjnymi. Jezeli na awaryjnych bedzie to samo to wymiana manetki nic nie da. Spróbuj puscić na krótko mase albo + na przekażnik, moze cos nie łaczy. Jak nie to trzeba szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Awaryjnymi nic nie sprawdzisz, one dzialaja normalnie tak jak i kierunkowskazy jak ustawisz dzwignie w takiej pozycji ze sie zablokuje i bedzie migac caly az nie wylaczysz. Chodzi o to ze manetka sie zwiera wtedy kiedy lekko tylko nacisniesz na nia, np chcac puscic jedno migniecie. Zalozmy ze manetka ma pozycje Gora - 0 - Dol, to zwarcie nastepuje wtedy kiedy ustawisz ja w pozycji miedzy 0 a Groa, lub miedzy 0 a Dol przytrzymujac ja palcem tak ze jak puscisz to odskoczy spowrotem na 0. Jesli bardzo Ci to przeszkadza, to tylko wymiana manetki, tak jak mowilem ja juz mam 2 i w tez juz mi sie tak zrobilo. One podobno poprostu tak maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczos Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 W jaki sposób wymienić przerywacz świateł w megane 99???? Bardzo proszę o szybką odpowiedz.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi