BOBI2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam wszystkich mam pytanie ile oleju leje się do renualt megane 1,6 v8 k7m silnik bo wlalj mi 3 litry i nie wiem czy dobrze komputer mi pokazuje wszystkie zera to chyba dobrze z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jak wlali 3 litry to tyle też spuścili. Może robili to na zimnym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zobacz jakie wskazanie masz na "bagnecie". Tylko ten pomiar jest wiarygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 u mnie też po ostatniej wymianie zalali lekko ponad 3 litry z wym filtra nie wiem dlaczego, ale przed zmianą był stan i teraz też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi