frugoman Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 3 lata i 20tkm przebiegu? NIE MOŻLIWE! Dlaczeg nie? Ja kupiłem 7 letnią z przebiegiem 47000. Sprawdziłem - było OK. Jeżdżę 9 miesięcy i nadal jest OK. Ze zdjęć to może Wróźbita Maciej coś powiedzieć. Pojechać obadać sprawdzić w ASO pod komputerem i nie napalać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 frugoman, zgadzam się. Więc mała poprawka: Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo maaaaaaaaaaaaaaaaaało prawdopodobne. Tak lepiej? PS jak kiedys znalazłem taki samochód (honde crv) i chciałem kupic to po sprawdzeniu okazało się że "nie możliwe" żeby miała taki przebieg Oczywiście nie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 frugoman kupiłeś automat - z reguły mają mniejsze przebiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lo0ol Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dlaczeg nie? Ja kupiłem 7 letnią z przebiegiem 47000. Sprawdziłem - było OK. Jeżdżę 9 miesięcy i nadal jest OK. Ze zdjęć to może Wróźbita Maciej coś powiedzieć. Pojechać obadać sprawdzić w ASO pod komputerem i nie napalać się. frugoman, a kupiłeś to auto 3-4 tys Euro taniej niż podobny model, ale z przebiegiem przeciętnym dla takiego wieku, czy wyszło podobnie albo i odrobinę drożej?? zawsze warto poszukać odpowiednika auta na jakiejś stronie z ogłoszeniami z danego kraju, jak np autoscout.fr, tam meganka 1.5 DCi, bo tego tam jest mnóstwo z 2008 roku, z przebiegiem poniżej 40 kkm to najmniej 12 tys Euro. Żeby nie było, że w dieslu, to niech to będzie te 10 tys E, i co francuz oddał auto prawie za darmo bo mu pewnie złoty kolor lakieru nie pasował do krawata Pamiętaj, że do ceny auta, trzeba doliczyć jeszcze czas i paliwo, aby je tutaj przyciągnąć... Bartosz a Ty, możesz pomyśleć o Clio III np, autko fajne, jak na swoją wielkość pakowne, nasza ma teraz trochę ponad 3 lata, 110 tys km i trafiła się tylko jedna mała usterka, a tak to wszystko cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi