Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

poproszę o pomoc w ocenie auta + rady

Bartosz76

Rekomendowane odpowiedzi

3 lata i 20tkm przebiegu? NIE MOŻLIWE!

Dlaczeg nie? Ja kupiłem 7 letnią z przebiegiem 47000. Sprawdziłem - było OK. Jeżdżę 9 miesięcy i nadal jest OK. Ze zdjęć to może Wróźbita Maciej coś powiedzieć. Pojechać obadać sprawdzić w ASO pod komputerem i nie napalać się.

frugoman, zgadzam się. Więc mała poprawka: Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo maaaaaaaaaaaaaaaaaało prawdopodobne. Tak lepiej? <szukaj>

PS jak kiedys znalazłem taki samochód (honde crv) i chciałem kupic to po sprawdzeniu okazało się że "nie możliwe" żeby miała taki przebieg <ok> Oczywiście nie kupiłem.

Dlaczeg nie? Ja kupiłem 7 letnią z przebiegiem 47000. Sprawdziłem - było OK. Jeżdżę 9 miesięcy i nadal jest OK. Ze zdjęć to może Wróźbita Maciej coś powiedzieć. Pojechać obadać sprawdzić w ASO pod komputerem i nie napalać się.

frugoman, a kupiłeś to auto 3-4 tys Euro taniej niż podobny model, ale z przebiegiem przeciętnym dla takiego wieku, czy wyszło podobnie albo i odrobinę drożej??

zawsze warto poszukać odpowiednika auta na jakiejś stronie z ogłoszeniami z danego kraju, jak np autoscout.fr, tam meganka 1.5 DCi, bo tego tam jest mnóstwo z 2008 roku, z przebiegiem poniżej 40 kkm to najmniej 12 tys Euro. Żeby nie było, że w dieslu, to niech to będzie te 10 tys E, i co francuz oddał auto prawie za darmo bo mu pewnie złoty kolor lakieru nie pasował do krawata <szukaj>

Pamiętaj, że do ceny auta, trzeba doliczyć jeszcze czas i paliwo, aby je tutaj przyciągnąć...

Bartosz a Ty, możesz pomyśleć o Clio III np, autko fajne, jak na swoją wielkość pakowne, nasza ma teraz trochę ponad 3 lata, 110 tys km i trafiła się tylko jedna mała usterka, a tak to wszystko cacy <ok>