CrazyJohny Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam ,posiadam megane i mam problem ze nie mogę zamknąć drzwi przednich oraz tylnich od strony kierowcy. nie blokuje mi ich za pomocą pilota. podejrzewam ze to jest wina alarmu bo ostatnio było w niej grzebane. proszę o pomoc jak się z tym uporać. próbowałem w alarmie ustawić ale niestety kręciłem kręciłem ale nie pomogło. proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Na początek wyjmij kostkę z drzwi i sprawdź miernikiem czy dochodzi napięcie do siłownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohny Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 wczesniej nie mialem z tym problemu, dopiro dzis siee pojawil po odbiorze samochodu. jutro rano bd grzebac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olivier3103 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 a ta kostka drzwi gdzie jest dokłądnie? bo ja mam to samo co kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jak otworzysz drzwi to koło zawiasów masz taką czarną gumową rurę z kablami w środku i z kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi