emsee Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Hej! Jestem nowy na tym forum. Poszukuję Meganki lub Scenica najchtętniej z silnikiem DTi. Wpadł mi w oko taki egzemplarz link . Co sądzicie o nim i na co zwrócic szczególną uwagę przy jego oględzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Z tego co zauważyłem; maska źle się zgrywa z błotnikiem nad prawym reflektorem, tylny błotnik z prawej strony też coś tak jakoś. Nie muszą to jednak być oznaki kolizji. W środku na parapecie leży kartka, odbicie w szybie wskazuje, że użytkownikiem jest osoba niepełnosprawna, (nie koniecznie kierowca). To tyle z mojej strony, na opinię i na co zwrócić uwagę, musisz czekać, aż wypowiedzą się znawcy Meg, ja mam RX4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zwróć uwagę na przód - wydaje mi się, że na lewej lampie nie ma naklejki. Nie podany przebieg. Poza tym wydaje się całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Maska jest opuszczona w dół na zawiasach. Dlaczego? Czy z powodu kolizji i potem złego spasowania zamka na przednim pasie? To jest nie do oceny na zdjęciach. Jeśli faktycznie brak naklejki na lampie to było małe bum. Wtedy sprawdź numery roku produkcji na szybach, szczególnie przód. W przypadku różnych dat wskazywałoby to, że bum było większe. Środek w miarę zadbany , ze zdjęć nie ma się do czego czepiać. Pisze pierwszy właściciel ale nie salonowy więc pierwszy ale w Polsce. Masz blisko sądząc po numerach rej to podjedź i zobacz. Ale weź kogoś do pomocy i ostudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emsee Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzięki za podpowiedzi Zapewne pojadę go oglądnac w weekend. [ Dodano: 2011-03-09, 17:55 ] To znów ja Wypatrzyłem taki egzemplarz link . Co o nim sądzicie? [ Dodano: 2011-03-10, 15:43 ] I jeszcze taka klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi