piotrek8000 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam. Postanowiłem zmienić radio w megance. Z fabrycznego radia przeszedłem na alpine CDE-9880r. Przy podłączaniu napotkałem na zagadke bo nie wiem do czego są 2 przewody. Na kostce od zasilania radia jest 5 przewodów. Czarny gruby, czerwony gruby i żółty gruby i czarny cienki i niebieski cienki. Do czego są 2 pozostałe? Przy fabrycznym radiu były one nie wykorzystane. Do czego mogą mi się przydać przy nowym radiu? Załączam zdjecia tego http://img220.imageshack.us/f/cimg4220.jpg/ http://img443.imageshack.us/i/cimg4219a.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Jasnoniebieski zmiana podświetlenia, a cienki czarny wyciszenie przy telefonie (mute). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek8000 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Czyli jasno niebieski podłączyć pod przewód illumination z alpinki nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 W Alpine jest pomarańczowy z opisem Dimmer (chyba, że w starszych było inaczej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek8000 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 A przy mojej na pomarańczowym pisze illumination/dash light to ten ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Tak to ten. Ja bym jednak nie podłączał Po włączeniu świateł przygaśnie dzięki temu oświetlenie radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek8000 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ok dzięki wielkie za błyskawiczne odpowiedzi, jutro podepnę radyjko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi