roco Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam Jestem nowym użytkownikiem forum Przymierzam się do zakupu Grand Scenica. Zasięgnąłem wiedzy na temat porad i usterek i wiem mniej więcej co z czym "się je". Proszę o ocenę niżej wymienionego samochodu : http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-ful...-C16380935.html Czy jesteście w stanie coś "wyczytać" ze zdjęć ? Będę bardzo wdzięczny za każdą uwagę i podpowiedź w sprawie tego ogłoszenia. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 tak na szybko: - dziura w zderzaku tylnym - zdecydowanie zbyt duża tylna szpara w drzwiach lewych tylnych przy nadkolu, a za mała pomiędzy drzwiami tylnymi, a przednimi - brak tempomatu - gaśnicę też ukradli - pewnie kasowali licznik, bo właściwej godziny brak i 0000 mamy od radia. mogli też odpinać akumulator (ale po co??) - co to jest EDS?? na pewno nie ma czy ma ESP niewiadomo - nie ma właściwej fotki. poza tym mało fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roco Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 mrarek, Bardzo dziękuję Biłem się z myślami czy jechać oglądać, a teraz uspokoiłem się że szkoda czasu... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi