Chess175 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam, Mam okazję nabyć takie klamki wewnętrzne : http://allegro.pl/renault-megane-ii-klamki...1453763843.html Wiem, że pochodzą od Megii II i słyszałem, że są wiele lepszej jakości niż te od mojej Megii I phI. Jednak musze dać szybko odpowiedź. Podpowiedzcie czy te klamki bez przeróbek będą pasowały do mojej Megii?? Z góry thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Bez przeróbek nie będą pasować, obawiam się, że nawet po przeróbce też nie podejdą. Tak wygląda zakończenie linki w M II: A tak już podpięta do klamki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Czyli jednak dobrze, że ktoś był szybszy odemnie gojgien, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Chess175, By postawić kropkę nad "i" i definitywnie przedstawić porównanie klamek, zamieszczę jeszcze fotki jak wygląda samo mocowanie do cięgien klamek w M II i M I. M II - metalowy zaczep, pazurki, zahaczające o końcówkę linki: M I - owalny otwór w plastikowej dźwigni, do zamocowania wygiętej końcówki metalowego pręta/ cięgna. (stara wymieniona klamka z sceniola I. Fotki jeszcze ciepłe ) Poza tym, sam otwór w tapicerce drzwi trudno by było dopasować, by został przykryty nowym owalnym korpusem klamki z M II. Szczególnie tylna prostokątna część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi