mati681 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam. Znalazłem w całkiem niezłym stanie Vw tourana i w przyzwoitej cenie. Proszę was o ocene. http://otomoto.pl/volkswagen-touran-klimat...-C17706915.html Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 A doliczyłeś wszystkie opłaty do tej ceny :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Powiedzmy że pojedzie za 25 tys, sama akcyza 800 zł.i reszta 1300 i ubezpieczenie...cena taka sobie..Auto ładne, jak na VW z takim przebiegiem dopiero dobrze dotarty, ale zdało by się rozrząd 2 raz machnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati681 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 doliczałem opłaty :P może ktoś mieszka w tamtych okolicach bo ja mam do niego koło 500 km i szkoda byłoby na darmo jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi