smolka007 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 witam panowie i panie padala mi skrzynia w megi i musze nabyc nowa mam oznaczenia JB1S062 czy jeszcze jakas skrzynia podchodzi do coupe z silnikiem 8 zaworowym??? widzialem duzo na allegro z coupe ale kazda ma inne oznaczenie :-( czy na skrzyni jest gdzies nabite oznaczenie?? prosze o pilna pomoc;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Szukaj skrzyni od 1,6 8V, bo oznaczeń było kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolka007 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 a kazda mi podejdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jeżeli będzie JB1 od Megane 1,6 8V, to nie powinno być problemu. Skrzynie JB1 z oznaczeniami 119 i 120 mają inne przełożenie przekładni głównej. Przy tych samych obrotach jest nieco niższa prędkość niż przy innych skrzyniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolka007 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 aha czyli skrzynia podejdzie bez problemu tylko jedynie w przelozeniu moze byc roznica;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi