krzyś511 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam znalazłem całkiem ładną renie http://otomoto.pl/renault-megane-C17900412.html Zdjęcia nie są dobre ale czy my się wydaje, czy z tyłu od pasażera bierze ją rdza na nadkolu? Co w ogóle o niej myślicie warta zainteresowania? Link poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Nie wiem jak innym, ale mnie ten link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Wygląda jakby miała jakieś zaprawki na nadkolu. Auto jest z JG więc podjedź i zobacz. Jak byś chciał to mogę w JG z Tobą podjechać zobaczyć to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Mało zdjęć, ale widać, że przedni zderzak nie gra z błotnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyś511 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Byłem widziałem i mam mieszane uczucia. Środek zadbany, silniczek ok. Autko niepicowane. Mały przebieg. Przedni zderzak oparty o zaspę. Na tylnych nadkolach są przecierki parkingowe do czegoś białego (nie szpachla) nadkole po drugiej stronie już ma nalot rdzawy przy zderzaku. Od wewnątrz na rantach z tyłu są małe odpryski lakieru, którymi zaopiekowała się rdza (powierzchowna). Ogólnie autko w porządku ale te nadkola mnie odstraszyły. Ta guma u góry na dachu jakoś odstawała. Widziałem ładniejsze Meganki starsze rocznikowi. Widać, że właściciele dbali o autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi