stes Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mój modelik z kartonu , , , , , , , Taki sobie relaksik w wolnym czasie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakuza Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Dzisiaj, po autach raczej przyziemnych coś bardziej ekstremalnego Marka - Ferrari Model - F40 Producent - Kyosho Kolor - Rosso Dodano: 08 wrz 2011 - 00:18 Kolejne Renault, u mnie w kolekcji :( Renault 25 V6 Turbo Baccara - OttO Mobile Przy okazji za miesiąc będzie można zamawiać model - Megane II od OttO Mobile ( przy czym w wersji R26 R ). Jakby ktoś był zainteresowany dajcie znać na PW - bo będę robił zamówienie m.in. na ten model :( - Zdjęcia modelu pod adresem : http://www.otto-models.com/index.php/fr/les-miniatures-ottomobile?view=detail&id=119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 po autach raczej przyziemnych coś bardziej ekstremalnego heheheh szczególnie 12 fota ferrarki. Syf totalny na modelu. Chyba nie wystarczy tylko mieć warto również dbać, a na pewno wyczyścić przed foceniem. Poza tym, hobby niczego sobie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej99 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Mój modelik z kartonu Dołączona grafika , Dołączona grafika , Dołączona grafika , Dołączona grafika , Dołączona grafika , Dołączona grafika , Dołączona grafika , Dołączona grafika Taki sobie relaksik w wolnym czasie :) Świetny model. Robiony z szablonów czy tak o z wyobraźni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 jakuza nie dość, że super modele to zdjęcia wyglądają jakbyś robił samochodom w normalnej skali. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek099 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Hehe ogólnie to wygląda jak samochody w skali 1:1 :P Świetne hobby :) I bardzo dobre zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakuza Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Tak przy okazji, ponieważ od jakiegoś czasu sprowadzam modele OttO Mobile - może ktoś będzie zainteresowany Renault Megane R26-R http://www.otto-models.com/index.php/fr/les-miniatures-ottomobile?view=detail&id=119 Koszt modelu to 250zł + wysyłka w PL. Oczywiście wpłatę całości pieniędzy nastąpiła by teraz, bo mam ograniczone środki pieniężne. Jest możliwość załatwienia kupna modelu, poprzez allegro ( 450+ pozytywnych komentarzy ). Jak ktoś jest zainteresowany, pisać na PW lub gg=5071105 w celu dogadania sprawy. Pre-Ordera na listopad będę chciał złożyć na początku października. Model byłby u mnie w drugiej połowie października. Poza Megane - dostępne w listopadzie będzie : Renault 18 Turbo http://www.otto-models.com/index.php/fr/les-miniatures-ottomobile?view=detail&id=118 Peugeot 505 Turbo Injection http://www.otto-models.com/index.php/fr/les-miniatures-ottomobile?view=detail&id=117 Seat Ibiza Cupra http://www.otto-models.com/index.php/fr/les-miniatures-ottomobile?view=detail&id=123 Cena taka sama jak w przypadku Megane :) Dodano: 28 lis 2011 - 16:58 Renault Megane R26 R - OttO Mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Bardzo fajnie odwzorowany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Fajne te modele, ja do teraz trzymam moją kolekcję Burago :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) spot na snieznym stoku :) jest tego ok.20 sztuk w roznych wersjach nadwoziowych glownie laguna ale tez i bolidy F1 moim najnowszym nabytkiem jest Aston Martin DB) kierowany radiem ,wszystkie w skali 1:43. rok temu urzadzilem spota na snieznym stoku ,opisujac go na forum laguny ,kilka osob dalo sie nabrac :) Edytowane 2 Stycznia 2012 przez jasiu105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja nie wiem jak one na ten stok wjechały, wszystkie na letnich śmigają ;p No mory, :) ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 thx gdy bedziesz kiedys w poblizu zapraszam do obejrzenia na zywo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_uk Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Koledzy macie piękne kolekcje, ja mam też małą kolekcję modeli 1:18 z tym że nie mam jeszcze żadnej Reni (ale na pewno kiedyś będzie :) ). A to tak ogólnie Edytowane 4 Stycznia 2012 przez cinek_uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiman Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Piękne modele. Ja gustuję w skali 1:87 czy popularnej H0. Jest to typowa skala kolejarska ale produkowane są również liczne modele samochodów. Niestety nie znalazłem do tej pory Megane w tej skali. Większość firm zajmujących się produkcją takich modeli pochodzi z Niemiec czy Austrii i nie trudno zgadnąć jakie marki przodują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu105 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) a zagladales tutaj ? http://www.ebay.de/sch/Modellbau-/22128/i.html?_nkw=renault+megane /0cool: nie cytujemy posta pod którym odpowiadamy Edytowane 3 Stycznia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi