tacim Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Witanko mam pytanie czy walczyliście z tematem "łuszczącej się" gałki zmiany biegów a dokładnie ta nakładka gdzie są oznaczone biegi zaczyna się dość mocno wycierać tak myślałem czy ją potraktować lakierem do paznokci albo innym wynalazkiem. Maciej jakieś pomysły po za tym oczywistym KUP NOWĄ> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s1810 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item221534228_renaul...c_i_ii_1_2.html może cos takiego , a lakier faktycznie może coś da bo pewnie tak to jest ,że warstwa jakiejś politury się wyciera , a potem ścierają się oznaczenia , mam od niedawna scenica 2 latka i gałka jest całkiem w dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 No mój ma 4 i czas zadbać o szczegóły. Tylko się zastanawiam czy lakier do paznokci za jakiś czas poprostu nie odpadnie z tym co jest tal jak z paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 u mnie bylo podobnie, mialem wytarty lakier centralnie na srodku galki chcialem kupic w aso ale 200zl to troche za duzo jak dla mnie, zainwestowalem 5zl w nitro i wytarlem reszte lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Rozumiem, że twoje działanie nitro było zamierzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 bylo zamierzone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No i co masz coś w zamian czy taka pusta gałka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item221534228_renaul...c_i_ii_1_2.html może cos takiego Cytat ze strony: "Towar objęty gwarancjom". :) :) Mnie sie podoba efekt swiecacej galki, ale jak dla mnie to bajer mogacy cieszyc oko cykliniary albo przez chwile ;-) PS: nie bede pisal, ze nie bede kupywal u kogos kto robi blendy bo sam robie :), po prostu mnie to rozbawilo :) Taki kwiatek z allegro :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Towar objęty gwarancjom". Może dają więcej jak jedną gwarancję, wtedy będzie gwarancjOM ;-) Kierują się zasadą "nasz klient-nasz Pan" i idą na całość :) Zobaczcie to: http://www.allegro.pl/item222266498_renaul...arek_galka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Galka zmiany biegow juz mi sie wytarla do polowy, oznaczenia zostaly, u mnie to byl glownie efekt jezdzenia po niej pierscionkami... strasznie mnie to irytuje ale czy jest jakies wyjscie oprocz wymiany calego lewarka zeby uzyskac efekt nowej slicznej galeczki? podswietlane mnie nie interesuja, chcialabym taka jaka byla, samej galeczki nie da rady wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Gałkę ściągniesz tylko nie wiem czy serwisy sprzedają je jako oddzielną część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saki Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam wszyskich mam maly problemik z moja megi poniwaz poprzednia uzytkowniczka (Kobieta Bladynka) urwala dzwignie zmiany i mechanik przerobil ja ale wyglada to tragicznie Jest dluga i strasznie poluzniona jak w autobusie.Czy mozna wyminic sam drazek czy musze wymienic caly machanizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 czy mozna w humanitarny sposob zdjac galke ? jest tam cos w rodzaju lewego gwintu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Na sile w gore :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 bez uprzedniego krecenie ? metoda nic na sile lekko mlotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi