wotson_coupe Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam na wstepie sie przywitam prosze o opinie tej meganki chodzi mi czy ktos ja zna wiem tyle ze poprzedni wlasciciel byl z Leszna silnik 2.0 8v dlubniety na 140km auto ogulnie strasznie sfatygowane jezdzilo chyba w jakis rajdach poniewaz ma slady po usunietej klatce bardzo mi zalezy na historii tego auta http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-zar...-C18014011.html dzieki za pomoc Zalecam ponowne przeczytanie Regulaminu forum. Pisz z pl-literkami i bez błędów ortograficznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Co tu dużo mówić jaka cena takie auto ;-) poszukaj czegoś lepszego i troszke droższego No chyba że chcesz śmigać padaką ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jak masz "trochę" kasy na doprowadzenie do stanu używalności na co dzień to może i warto... Jak jeździł w rajdach to silnik pewnie dojechany (chociaż niekoniecznie) ale buda, zawieszenie, wnętrze będzie mocno wymęczone. Czemu zależy Ci na tym konkretnym egzemplarzu? Cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 wlozysz w niego mnóstwo pracy, cierpliwości czasu i kasy nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotson_coupe Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 zalezy mi na historii bo kupilem wczoraj to auto potrzebowalem auta do kjsów i ten sie trafił ogolnie jest zlomem jedyny plus to silnik nie gra nie kopci wkreca sie super na obroty no i przejechal z wroclawia do krakowa cena 1950zl chcialbym sie dowiedziec np co bylo robione z silnikiem Po raz ostatni ostrzegam Dostaniesz pasek za nie stosowanie pl-literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Nie kojarzę tego auta z forum, historię najszybciej poznasz u byłego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 silnik 2.0 8v dlubniety na 140km z aukcji raczej wynika że to seryjne 2.0 16v 147 KM. Żeby wyciągnać taki wynik z 8v to sporo przeróbek potrzeba. Pokaż zdjęcie silnika, będziemy wiedzieć o czym mowa. Ogólnie to trochę nie rozumiem, najpierw kupiłeś autko a teraz pytasz o jego historię. Jak jesteś właścicielem to DR i do ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 brejq, myślisz, że przeróbki do kjs-ów były robione w aso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 meganecoupe02, brejq, pewnie kupił kolega by się pobawić a potem to zakatować i na złom :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 myślisz, że przeróbki do kjs-ów były robione w aso? nieee :( Po historie -> ASO, będą mieli chociaż pierwsze lata serwisu Silnik -> fotkę chcę, bo jak do tej pory to było "ponoć" jedno tak zdłubane qpe z f3r ale właściciel się zalogował wrzucił wykres i listę modów tyle go widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi