mrunia Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witam, Czy któryś z szanownych Użytkowników Forum byłby tak miły i wykonał dla mnie "badanie przed kupnem" w Renault samochodu z linku poniżej? http://otomoto.pl/renault-scenic-ii-C16188475.html Oczywiście za wszystko płacę ja Również za poświęcony czas i fatygę - w granicach rozsądku :( Pozdrawiam, Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magir Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ze sprzedającym do aso na przegląd przed sprzedażą i po kłopocie.... ( jakieś 3 stówy ) Coś nie mogę uwierzyć w te 58 tyś km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Tylko nie wie co sprzedaje. Skrzynia automatyczna jest w tym aucie a pisze że manualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi