smoq82 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Witam , chciałbym kupić Scienica co sądzicie o tej ofercie ? http://otomoto.pl/renault-scenic-expressio...-C15904680.html a może ktoś z forumowiczów chciałby sprzedać podobny samochód Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Wygląda całkiem ładnie i ma realny przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 to dlaczego stoi od 19 września ubiegłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq82 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie zwróciłem uwagi na to wcześniej rzeczywiście data jest zastanawiająca zadzwonie dziś i się zapytam co jest nie tak No i zadzwoniłem twierdzą że nie te samochody nie mają u nich popytu z racji że jest to salon VW , Pan powiedział że z uwagi na przebieg samochód potrafi "zadymić" cokolwiek to znaczy . Ale samochód jest w bardzo ładnym stanie odpala bez problemów i przyspiesza również . Jak to określił że swój przebieg już ma co o tym mślicie ? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Auto stoi u dealera VW w Poznaniu, przy Wiatracznej, więc nie dziwi mnie data zrobienia zdjęć. Z dużym prawdopodobieństwem początkowa cena była zaporowa i niedawno dopiero spasowali. Po prostu spuszczają z ceny dopiero wtedy, jak auto u nich długo postoi :roll: Weź auto na przegląd do ASO Renault. W VW nie powinni mieć co do tego obiekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq82 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dziękuje za odpowiedzi , Podjechałem zobaczyć auto ale niestety auto rdzewieje odpada listwa maska jest w innym odcieniu , kierownica wytarta jak by auto miało przejechane 400 tysięcy a tapicerka jest mocno pożółkła poza tym prawdopodobnie do wymiany uszczelka głowicy i kto wie co jeszcze spasowałem . Niestety poszukiwać muszę dalej a ciężko jest coś znaleźć z nie przestawianym licznikiem itd. Pozdrawiam [ Dodano: 2011-04-04, 11:50 ] A co powiecie o tym ? http://moto.gratka.pl/tresc/renault-scenic...61226ad9ad2b6,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi