tn85 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 w miom scenicu zmieniłem koncówki drążków kierowniczych bo sie na przegladzie doczepił zrobiłem zbierznosc i wszystko si ( koła zimowe). Załozyłem wczoraj letnie alu po wywarzeiu i kierownica poszła troche na prawo. nie wiem czy koła krzywe czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zbieżność ponownie do zrobienia, może w czasie zimy końcówki się wyrobiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek28 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A czy trzeba rozbic zbieznosć ,jak wymieniałem końcówki drązka ale kierwonica jest idealnie prosto i jedzie prosto?Stare końcówki były równe z nowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Po ingerencji w układ kierowniczy zawsze należy sprawdzić zbieżność, nie zależnie czy kierownica jest prosto czy krzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi