gorylpl1 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam Mam problem z moja megane. Mianowicie od jakiegoś czasu przy skręcie kierownicą w lewo (powyżej ok 60 km/h) słychać takie dziwne buczenie, szumienie. Jak prostuję kierownicę lub skręcam w prawo, nie ma tego dźwięku. Podejrzewałem opony, czy skrzywioną felgę, ale zmieniłem koła na letnie alusy i nadal jest tak samo, więc muszę wykluczyć winę kół. Czy ktoś orientuje się co to może być do naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Łożysko prawego koła, pewnie przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorylpl1 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 zdejmowałem koło i jak nim kręcę to nie słychać żeby jakoś łożysko inaczej pracowało czy miało wyraźny luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi