jarswi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów W sobotę jadę oglądnąć (może kupić) megankę ściągniętą z francji Proszę o uwagi - co sprawdzać. Niestety nie mogę posiłkować się mechanikiem. http://moto.allegro.pl/megane-ii-1-5dci-07...1539644789.html Ogłoszenie się kończy więc proszę o sygnał jeśli mam umieścić na serwerze zdjęcia cena 23k - opłacona w pełni - tylko rejestrować Rok prod. 2007/2008 przebieg? 75k (jakieś faktury na udokumentowanie) Z góry serdecznie wszystkim dziękuję - do tej pory szukałem laguny lecz mam coraz mniej pieniędzy Albo teraz coś kupie albo będę musiał robić przed sprzedażą remont carismy. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 odpieprzony na sprzedaż przez profesjonalnego handlarza, wyposażenie słabiutkie= jak na megi zerowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jakieś faktury na udokumentowanie Faktury to wiesz, mogę Ci na kolanie zrobić. Papiery z Francji, więc potwierdzenie niemalże niemożliwe. Zadzwoń JUTRO, poproś o VIN (Jak zacznie kręcić z podaniem VINu to nawet szkoda Twojego czasu na podróż) i potem podzwoń po ASO i wyciągnij historię auta, (4 latek, szczególnie z Francji MUSIAŁ być do końca serwisowany w ASO), będziesz przynajmniej wiedział ile licznik skręcony. Jeśli stan licznika będzie niewiele wyższy od tego podanego przez ASO to od razu można podejrzewać że auto było rozbite i stało na kołkach, czekając na cwaniaka. Licznik skręcony na 100%, spokojnie możesz 2-gie tyle dodać. Zdjęcia kiepskiej jakości, krawędzie kiepsko widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Taka wypicowana i zadbana z Francji??? Gdybym tam nie był i nie widział jak się jeździ to może bym i uwierzył. Jak dla mnie to za ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarswi Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jeżeli można prosić o opinię na temat wersji wyposażenia (zerowa nic mi nie mówi) Zależy mi na tempomacie, klimie (manualna wystarczy) komputer (proste przeliczenie ilości kilometrów pozostałych do zrobienia i średnie spalanie) regulacja głośności radia i prędkości (na tempomacie) w kierownicy. Czy ta to ma? Jarek P.s. Poza tym że odpicowana to dopytam czy coś świadczy o wypadkowości i dużo większym przebiegu? Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wg zdjęcia z pierwszego posta ma wszystko co napisłeś. Myślałem, że zdjęcia od magika z Płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi